V-Tac T8-Performer120 Evo
160lm/W, 12W LED rør, 120 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac T8-Performer120 Evo - 160lm/W, 12W LED rør, 120 cm samsung Udvid

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det!

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 83,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac T8-Performer120 Evo, 160lm/W, 12W LED rør, 120 cm

Denne V-Tac T8-Performer120 Evo er et energieffektivt LED rør, der er designet som en erstatning for traditionelle lysstofrør på 120 cm. Med en effekt på 12W, er dette LED rør ideelt til at opgradere dine eksisterende armaturer og reducere energiforbruget.

Dette LED rør tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Med en lysstyrke på imponerende 1920 lumens og en spredning på 160 grader, sikrer dette LED rør en jævn fordeling af lyset i rummet.

En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten, og med en RA værdi på 80-85, kan du forvente et naturligt lys, der præcist viser alle farver. Denne kvalitet er tilstrækkelig for de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

V-Tac Evolution serien kommer med en 5 års producent garanti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed omkring produktets holdbarhed. Ved at anvende LED af højeste kvalitet og en pålidelig driver, har dette LED rør en forventet levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6400K). Neutral hvid er ideel til effektive arbejdsmiljøer, mens kold hvid er velegnet til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Med dimensioner på 1200 x Ø28 mm og en IP20 klassificering, er dette LED rør ikke modstandsdygtig overfor vand, men egnet til indendørs brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatLysstyrken for den varm hvide variant er 1860 lumens.

 

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1920 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 1200 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Nano plast
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke C (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.