V-Tac 10,8W/m RGB LED strip
5m, 60 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

2146-0

New product

V-Tac 10,8W/m RGB LED strip - 5m, 60 LED pr. meter v-tac Udvid

Strømforsyning og RGB kontroller medfølger ikke.
Husk at tilkøbe både strømforsyning og RGB kontroller. Se links nedenfor.


Pris for 5 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 15w /meter
Ved 1 meter strip: 11w / meter
Ved 5 meter strip: 6w / meter

Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie på 12V.

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

10,8W/m RGB LED strip: Denne V-Tac LED strip har en effekt på 10,8 watt pr. meter. Med en høj lysstyrke på 840 lumens pr. meter er den ideel til at skabe et behageligt og klart lys i forskellige rum. LED stripens høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og minimerer potentielle blændingseffekter.

Kan dæmpes: Denne LED strip kan dæmpes, hvilket betyder, at du kan justere lysniveauet efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette giver dig fleksibilitet til at tilpasse belysningen efter forskellige aktiviteter og stemninger.

Dimensioner: Med dimensioner på 10 x 2 mm er denne LED strip slank og nem at installere i forskellige områder. Den er fleksibel og kan bøjes efter behov, hvilket giver dig mulighed for at placere den i forskellige designs og former.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand: Det er vigtigt at bemærke, at denne LED strip har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne LED strip indendørs i tørre omgivelser for at opnå den bedste holdbarhed og ydeevne.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum
- RGB controller med fjernbetjening - memory funktion, infrarød, 12V (72W), 24V (144W)

Populære tilkøb:
- RGB kontroller med fjernbetjening - 12V (72W), 24V (144W), infrarød
- RGB controller med fjernbetjening - RF trådløs, 12V (216W), 24V (432W)
- Smart Home RGB controller - Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 12V (144W), 24V (288W)


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 840 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 2 mm.
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10,8W
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.