V-Tac 4,8W/m RGB LED strip
5m, 30 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

3182-0

New product

V-Tac 4,8W/m RGB LED strip - 5m, 30 LED pr. meter v-tac Udvid

Strømforsyning og RGB kontroller medfølger ikke.
Husk at tilkøbe både strømforsyning og RGB kontroller. Se links nedenfor.


Pris for 5 meter.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 7,5w /meter
Ved 1 meter strip: 5,5w / meter
Ved 5 meter strip: 3w / meter

Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie på 12V.


 

Læs mere..

DKK 147,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

4,8W/meter LED Strip
Denne V-Tac RGB LED strip er en energieffektiv løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 4,8 watt pr. meter, kan den lyse op på en effektiv måde og skabe en behagelig atmosfære.

Lysstyrke og spredning:
LED-strippen har en lysstyrke på 400 lumens pr. meter, hvilket gør den tilstrækkelig lys til almindelig belysning. Den har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og reducerer skygger.

Dæmpningsfunktion:
Denne LED-strip kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov eller skabe forskellige stemninger i rummet. Du kan nemt indstille lysniveauet ved hjælp af en passende dæmper.

Dimensioner:
LED-strippen har en tykkelse på 10 mm og bredde på 2 mm. Disse dimensioner gør det nemt at montere den på forskellige overflader og give fleksibilitet i installationsprocessen.

Vandmodstandighed:
Denne LED-strip har IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser for at sikre lang levetid.

Denne V-Tac 4,8W/m RGB LED strip er ideel til brug i forskellige belysningsapplikationer såsom baggrundsbelysning, skaberlys og dekoration. Den giver dig mulighed for at skabe forskellige farveeffekter og tilpasse belysningen efter dine præferencer. Med dens energieffektive design og holdbarhed er denne LED-strip en pålidelig og stilfuld løsning til dit belysningsbehov.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum
- RGB controller med fjernbetjening - memory funktion, infrarød, 12V (72W), 24V (144W)

Populære tilkøb:
- RGB kontroller med fjernbetjening - 12V (72W), 24V (144W), infrarød
- RGB controller med fjernbetjening - RF trådløs, 12V (216W), 24V (432W)
- Smart Home RGB controller - Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 12V (144W), 24V (288W)

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 2 mm.
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4,8W
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.