LED pære GU5.3 / MR16

LED pære GU5.3 / MR16

10 varer

På denne side finder du vores flotte udvalg af LED-GU5.3-pærer og MR16 LED-pærer til smarte og elegante spots, der giver funktionel belysning. Vælg mellem mange forskellige spots, der enten lyser smukt og varmt, eller som har et mere kraftigt, koncentreret og køligt lys.

Den smarte LED-GU5.3-pære er både stilfuld og praktisk, når du eksempelvis skal installere spots på badeværelset, i køkkenet eller i soveværelset. De giver et kraftigt og behageligt lys, som gør det nemt at navigere rundt i tøjskabet, køkkenskabet, eller hvis du skal lægge make-up foran spejlet.

Viser 1 - 10 af 10 produkter

MR16 LED pære

En MR16 LED-pære er en flot spotpære, der både imponerer i udseende og ydeevne. Med en lysintensitet på 100 lumen og en spredning på 45 grader vil du få et flot og intenst lys lige der, hvor du har brug for det. Hos LEDproff har vi inkluderet mange forskellige modeller af den flotte MR16 LED-pære. Vi har for eksempel givet dig muligheden for at få et elegant tredelt spot, der afgiver et særdeles sofistikeret lys, som er særligt velegnet til det elegante badeværelse eller til at give køkkenet lidt ekstra lys. Din nye LED-GU5.3-pære eller MR16 LED-pære vil med garanti skabe glæde, når den bliver installeret i hjemmet eller på kontoret. De flotte spots er også yderst velegnede i butik, hvor de virkelig kan skabe opmærksomhed på produkterne og de udstillinger, du vælger at have både inde i butikken og i dine vinduesudstillinger.

Smukke spots vil bidrage til den gode stemning og give fornemmelsen af rum, lys og varme, hvis de placeres rigtigt. Du kan vælge spots med flere gyldne og orange toner for et varmere og ofte mere hyggeligt lys, eller du kan vælge spots med flere blålige nuancer, der giver et mere køligt lys, som ofte fornemmes skarpere.

Filter

Pris
DKK 19 DKK 49
Kulør
mere.. mindre
Filter