Udendørs indbygningsspots

Udendørs indbygningsspots

3 varer

Udendørs indbygningsspots

Spots er populære, og det er der flere grunde til. De er diskrete, universelle og ofte tidløse, og sidst men ikke mindst er de energieffektive. De er især energieffektive, hvis du vælger LED. Her på vores webshop kan du købe mange forskellige spots. Vi forhandler både spots, som er velegnede til udendørsbrug og til indendørsbrug.

Om du leder efter indbygningsspots i sort, hvid, grå eller andre farver, så kan du finde det her hos os. Vi gør nemlig vores bedste for at have et godt udvalg af både typer og farver.


 

Viser 1 - 3 af 3 produkter

Hvor kan du montere indbygningsspot til udendørsbrug?

Så længe spottet er godkendt til udendørsbrug, er der næsten ingen grænser for, hvor du kan få indbygningsspots monteret udenfor. Nogle indbygningsspots er oplagte at nedfælde i fliser eller andre former for underlag, mens andre typer er bedre egnet til montering på væg eller på undersiden af tagudhæng.

Du kan slippe fantasien løs og rådføre dig med vores kundeservice om dine muligheder for at få spots på dine udendørsarealer. Som forhandler er vi blot glade for at kunne forhandle mange forskellige typer af spots, men du skal være opmærksom på, at tilslutning og eventuelt montering af udendørslamper kræver, at det er en autoriseret elektriker, der varetager opgaven.

Vær opmærksom på IP-klassen

Udover at være opmærksom på, at selve tilslutningen skal foretages af en elektriker, så er det også vigtigt, at du er opmærksom på IP-klassen. IP står, i denne kontekst, for Ingress Protection, hvilket betyder, at det er den grad, hvori lampen og/eller lyskilden er beskyttet mod indtrængning af objekter udefra samt modstandsdygtighed over for nedbør.

Alle lamper, der skal monteres udenfor, skal have en passende IP-grad. Du vil godt kunne tage et spot, der er godkendt til udendørsbrug og få den monteret indendørs, men det modsatte er ikke tilrådeligt, da lamper, der er ment som indendørsbelysning, sjældent vil være tætte og sikre nok til brug udendørs.

Belysning af dine udendørsarealer med indbygningsspots

Når du har indbygningsspots ved eller på dine udendørsarealer, kan du bedre forhindre dig selv og andre i at komme galt af sted, da en veloplyst have gør det nemmere ikke at falde over ting i mørket. Desuden kan en god udendørsbelysning virke afskrækkende på potentielle indbrudstyve.


 

Filter

Pris
DKK 78 DKK 845
Filter