Halogenpære

Halogenpære

10 varer

Halogenpære - Her på siden finder du de forskellige former for halogenpærer, vi sælger her på LEDproff.dk. Som du kan se herunder fører vi stort set alle sokkeltyper, herunder også specielle sokler som AR111 og diverse kompakt- og halogenrør. Så stort set ligegyldigt, hvad du anvender for halogenpærer, finder du dem hos os.
Vi har gjort os stor umage med at udvælge de bedste halogenpærer til dig. Vi tester således alle produkter internt og bruger dem selv rundt omkring i firmaet. Det giver os et godt førstehåndsindtryk af de enkelte pærer og gør det muligt for os at hjælpe dig mest optimalt med at vælge den rigtige type belysning.

Viser 1 - 10 af 10 produkter

Lidt om halogenspot og halogenpærer generelt

Halogenpærer anvender en anden luftart end almindelige glødepærer. Den er tilsat en lille smule halogen, deraf navnet. Det særlige mix skaber en meget kraftigt og intenst lys, der oplyser det omgivne miljø meget effektivt med et konstant lys.
På trods af det kraftige lys og at pæren bliver meget varm, forhindrer det specielle mix af luftarter i halogenpæren, at den sværter til, sådan som du tit ser det med gammeldags glødepærer, der er blevet for varme. Det betyder, at lysstyrken ikke ændres over tid og at du altid har det samme kraftige lys.
Farvenuancen på en halogenpære opleves som varm hvid – altså hvid lys med en lille tone af gult eller orange. Det betyder, at lyset fra halogenpæren giver en hyggelig og afslappet atmosfære. Samtidig er lyset meget farveægte og for at sikre mod misfarvning, har de fleste halogenpærer indbygget et særligt UV-filter, så de ting der oplyses med halogenpæren, beholder sin naturlige farve.
Det har gjort halogenpærer velegnede til spotbelysning og de er meget brugte til oplysning af udstillingsvinduer og –områder i butikker. Mange museer og gallerier sværger også til halogenspots, fordi de dels er nemme af stuve af vejen og dels giver et meget kraftigt og farveægte lys.

Vi står klar til at hjælpe

Har du spørgsmål eller har du brug for at få hjælp til at vælge den rigtige sokkel og det rigtige pæredesign, kan du sende os en mail på salg@ledproff.dk eller give os et kald på telefonnummeret, som du finder i bunden af siden.
 
 

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter