Flade LED Armaturer

Flade LED Armaturer

15 varer

Søger du efter flade LED-armaturer? I så fald er du kommet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af flade LED-armaturer, der giver dig mulighed for at montere et eller flere armaturer side om side, og fladt enten på lofter, vægge eller mure, uden at armaturet optager unødig plads. Vælg mellem mange forskellige typer, både dem der monteres direkte på overfladen og dem, der hænger ned fra loftet, hvor de på den måde skaber en dekorativ og levende lyskilde. Flere af vores flade LED-armaturer i udvalget er udstyret med mærkatet “super bright”, der angiver, at armaturet afgiver et ekstraordinært klart og skarpt lys.

Viser 1 - 15 af 15 produkter

Flad LED armatur i flere lysstyrker

Går du efter et fladt LED-armatur, der skal monteres i en eller flere kæder ned fra loftet, har vi hos LEDproff inkluderet mange flotte muligheder i vores sortiment. Du kan blandt andet vælge mellem flere forskellige længder armatur, der gør det nemt og bekvemt at finde det flade LED-armatur, som passer perfekt til lokalet, det skal monteres i. Vælg mellem flade LED-armaturer i mange forskellige længder, lige fra de helt små i 30 cm, til 60, 100, 120, 160 og hele 180 cm i længden.

Udover armaturets længde kan du også vælge, hvor højt et energiforbrug armaturet skal have. Her vælger du almindeligvis mellem 10 og 100 watt. Til at angive de flade LED-armaturers lysstyrke og lysstyrke generelt, bruges der i moderne tid lumen. Lumenskalaen spænder vidt, men i almindelige lyskilder og lyskilder til industri er det almindeligt at se lamper, der lyser med mellem 3300 og 5000lm, hvor 5000 angiver et kraftigt og klart lys. Endelig kan du vælge, hvilken temperatur dit flade LED-armatur skal have. Her fører vi hos LEDproff alt fra kølig, neutral hvid og helt til det gyldne, varme lys, der nærmest minder om stearinlys. Tag et kig på vores udvalg og se, om du kan finde det, du står og mangler.

Filter

Pris
DKK 48 DKK 320
Kulør
mere.. mindre
Filter