Projektør industri

Projektør industri

10 varer

På denne side finder du vores store udvalg af industriprojektører i alle afskygninger. Uanset om du leder efter en industriprojektør, der er stor eller lille, kompakt eller massiv, så finder du det her på siden. LEDproff fører kun LED-projektører i den højeste kvalitet, fremstillet i slidstærke og gennemtestede materialer for maksimal levetid og optimal funktionalitet.

Når du skal finde en industriprojektør, er holdbarheden en central faktor. Skal der monteres mange projektører eksempelvis på et sportsstadion eller på et koncertsted, kan du spare mange ressourcer ved at vælge den rigtige projektør fra begyndelsen. Vi leverer projektøren til dig, og vi kan også levere det monteringsudstyr og tilbehør, du har brug for til din industriprojektør.

Viser 1 - 10 af 10 produkter

LED industri projektør

LED-teknologien er den førende inden for lys, særligt når det gælder industri. LED er nemlig kombinationen af optimal ydeevne og minimalt energiforbrug. LED-pærer er meget stabile og går ikke i stykker ved almindelige rystelser, som andre elpærer kan risikere at gøre. En industriprojektør fra LEDproff er desuden både støv- og vandafvisende, hvilket gør vedligeholdelse og rengøring til en sjældenhed.

I vores udvalg af LED-industriprojektører, kan du vælge mellem mange forskellige typer LED-projektører. Vi leverer nogle, der egner sig til at blive monteret højt oppe under loftet, såsom i en hal eller en stor sal, hvor det stort område kan blive oplyst. Vi leverer også dem, der fungerer bedst lidt tættere på det, de skal oplyse, hvor det skal være mere intenst. De kan monteres i en mast eller en pæl, hvorfra de vil sprede lyset mere koncentreret på fodboldbanen, scenegulvet eller et andet større område. Har du brug for en arbejdslampe i professionel kvalitet, kan du også finde det her på siden. Arbejdslamperne er fremstillet med LED-teknologi og har derfor samme holdbarhed og kvalitet som de øvrige projektører.

Filter

Pris
DKK 16 DKK 892
Kulør
mere.. mindre
Filter