LED indendørs Væglamper

52 varer

Mangler du indendørs væglamper? Vi har et stort sortiment af smukke og funktionelle LED-indendørs væglamper, der både lyser dit hjem op, og så forskønner de væggene. Hos LEDproff har vi valgt at inkludere mange forskellige kreationer og designs, så du har rig mulighed for at finde netop den LED-indendørslampe til væggen, som du leder efter.

I vores sortiment er der alt fra den rustikke væglampe i træ med glødepære og sorte detaljer til en stilfuld og enkel LED-indendørs væglampe i moderne, blankt krom. Du finder også lamper i et nærmest futuristisk udseende med sine firkantede former, som spreder lys i fire retninger og virkelig skaber et spændende lysspil på dine vægge.

Viser 1 - 52 af 52 produkter

LED-lys i op til 50.000 timer

Hvis du leder efter LED-indendørs væglamper, er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig prioriteret at vise dig vores flotteste udvalg af lamper, der skaber lys og glæde, hvor end de monteres. Det gælder uanset, om det er hjemme hos dig selv, på kontoret eller måske i butikken, hvor varerne skal fremvises i det bedste lys.

LED-indendørs væglamper er et populært valg. Ikke mindst på grund af LED-teknologiens unikke kombination af et miljø- og økonomivenligt energiforbrug og smukt og kraftigt lys. LED-lamper og pærer er desuden kendt for at have en utrolig lang levetid, hvilket betyder, at du kan nyde godt af pæren i op til 50.000 timer.

I vores udvalg her på siden finder du, udover din nye LED-indendørslampe til væggen, også smarte bevægelsessensorer, der kan fås i forskellige versioner til inden- og udendørsbrug. Den indbyggede infrarøde sensor registrerer bevægelse fra afstand og tænder derefter lyset, så du får lys, når du nærmer dig din hoveddør, eller når du kører ind i carporten. Både sensorerne og vores LED-indendørsvæglamper er fremstillet i højeste kvalitet af de mest slidstærke og holdbare materialer på markedet.

Filter

Pris
DKK 70 DKK 576
Kulør
mere.. mindre
Filter