LED udendørs Væglamper

LED udendørs Væglamper

55 varer

Er du på udkig efter en strømbesparende løsning, der samtidig sikrer dig det optimale lys omkring dit hjem eller virksomhed? Her hos Ledproff.dk finder du et stort udvalg af LED-lamper og heriblandt også lamper, der egner sig perfekt til udendørs brug. Det, der hos os karakteriserer en udendørslampe, er, at designet, funktionerne og materialerne tillader alt slags vejr. Derfor finder du naturligvis både vind- og vandtætte LED-udendørslamper i udvalget her på siden, ligesom flere af dem også kommer med bevægelsessensorer og mulighed for dæmp. Tag et kig på udvalget af udendørslamper, og find den eller de modeller, der opfylder dine krav og behov.  

Viser 1 - 55 af 55 produkter

Fordele ved at vælge LED-pærer og udendørs LED-lamper

Hvis du førhen har afholdt dig fra udendørslamper på grund af strømforbruget, så er LED-lamper løsningen for dig. En LED-pære har typisk en levetid på alt mellem 25.000 til helt op til 50.000 timer, hvilket svarer til flere årtiers drift. Derfor slipper du for at skifte pære i tide og utide. Men derudover så får du også en pære, som bruger langt mindre strøm end de gamle gløde og halogenpærer. 

 

De udendørslamper, du finder her hos Ledproff.dk, findes med forskellig lumen, farve, lysspredning og med eller uden sensor og dæmp. Det betyder, at du nemt kan finde den lampe, der imødekommer det behov du har, og din præference for eksempelvis koldt, hvidt eller varmt og gyldent skær. Det, der også gør sig gældende for en LED-pære, er, at lyset er mere stabilt uden at flimre og blinke. Lamperne findes i diverse materialer – heriblandt aluminium, vejrbestandig plastik og rustfrit stål. 


Fordelen ved LED-pærer er som sagt mange, men besparelsen ved strømforbruget må være den største – og derfor vælger mange virksomheder såvel som private, som har et stort behov for god, udendørsbelysning at vælge eller skifte til LED. 

 

Udendørs væglamper, der lyser dit hjem op

Der er flere gode grunde til at udendørsbelysning er vigtigt rundt om hjemmet eller virksomheden. God belysning omkring indgangen, garagen og carport, gangstier og lignende byder på én gang gæster velkommen men skræmmer også ubudne gæster væk. Med de rette væglamper kan du skabe en stemning, der giver folk lyst til at komme indenfor samtidig med, at det er et praktisk valg i de mørke måneder af året. 

 

Her på siden finder du et stort udvalg af lamper med LED-pærer, som egner sig rigtig godt til udendørs brug – og hvad end du er til en minimalistisk, klassisk, moderne eller blot praktisk løsning, så finder du det her hos Ledproff.dk. 
 

Filter

Pris
DKK 70 DKK 576
Kulør
mere.. mindre
Filter