LED Havelamper

LED Havelamper

21 varer

Se vores flotte udvalg af skønne og praktiske LED-havelamper for enhver smag. Lamperne fås i mange flotte varianter, der alle bidrager til den perfekte stemning i haven, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Du kan blandt andet får en helt særlig LED RGB-spand, der lyser i mange farver, eller du kan glæde dig selv med en elegant, sfærisk LED-kugle med solceller, som passer perfekt til sansehaven og en afslappet aften på terrassen. Fælles for de flotte LED-lamper til haven er LED-teknologiens unikke kombination af minimalt elforbrug og maksimal skarphed og skønhed i lyset.

Viser 1 - 21 af 21 produkter

LED lamper til haven

Når du kigger på LED-havelamper, vil du nok hurtigt få øjnene op for dine mange muligheder. Hos LEDproff har vi sørget for at give dig så mange muligheder som muligt for, at du kan vælge den helt perfekte LED-lampe til din have. Fælles for mange af de mest praktiske og flotte lamper, du kan få til haven, er den nærmest organisme form, som du blandt andet kan på øje på i flere af de lamper, som du nemt kan transportere rundt i haven og ud og ind. Flere af lamperne i vores sortiment har nemlig håndtag, som gør det ekstra nemt at lyse haven op lige dér, hvor du har brug for det. For at gøre lysstyringen i haven endnu enklere, fås flere af lamperne sågar med en fjernbetjening, så du kan sidde ét sted og styre lyset et andet sted.

Den sjove og dekorative LED RGB-spand i vores sortiment kan også benyttes i haven, særligt når det skal være ekstra festligt. Her kan du nemlig skrue op for stemningen med lys i 16 forskellige farver, styret med en fjernbetjening. Du kan skifte mellem farverne og skrue op og ned for intensiteten efter behov. Brug den fyldt med is til at køle champagnen, eller fyld den med koldt vand og øl til havefesten sammen med andre LED-havelamper.

Filter

Pris
DKK 70 DKK 662
Kulør
mere.. mindre
Filter