2G11 LED rør

2G11 LED rør

8 varer

Her ser du vores udvalg af kvalitets LED-rør 2g11, som er fremstillet i slidstærk og holdbar kvalitet af de bedste materialer på markedet. Rørene er oplagte til brug på kontoret, på lageret og i industrien på grund af LED-teknologiens mange fordele, som gør, at du får de bedste lysforudsætninger for at arbejde effektivt.

LED-teknologi har længe været den førende på lysmarkedet, fordi den kombinerer de to mest eftersøgte kvaliteter i belysning, nemlig kraftigt, stabilt og smukt lys og minimale energiomkostninger. De store energibesparelser gør LED-rørene endnu mere attraktive, hvorfor langt de fleste vælger at købe rør med LED.

Viser 1 - 8 af 8 produkter

LED lysstofrør 2g11 i flere toner

Når du vælger LED-rør 2g11, kan du vælge, hvor på Kelvinskalaen lyset skal ligge. Kelvinskalaen bliver brugt til at angive temperaturen på lys, fra varmt, som er den laveste, til koldt, som er den højeste. De køligere temperaturer har flere blålige nuancer og farvetoner, der blander sig med det klare, hvide lys, mens de varmere har flere gyldne, gule og orange nuancer.

LED-lysstofrør 2g11 i kølige toner egner sig godt til industri, kældre og andre steder, hvor lyset hovedsagligt skal være funktionelt. De varmere farver er oplagte til dér, hvor man skal opholde sig i længere tid, fordi de bidrager til en varm stemning og kan være med til at sprede hygge i rummet. Neutralt, hvidt lys, ofte med en Kelvin på 5000, er optimalt arbejdslys, fordi der ikke opstår forstyrrende nuancer, der kan forvrænge eksisterende farver i rummet.

LED-rør 2g11 bruges både som enkelte rør, men bliver også ofte brugt med to rør. I vores sortiment har vi derfor også inkluderet LED-lysstofrør 2g11 med dobbelte rør for en større spredning af lyset. Du kan også finde armaturer, der holder dine LED-lysstofrør 2g11 på plads. Flere af disse er vandtætte for et stabilt og sikkert lys, selvom de måske er tæt på en sprinkler eller er monteret i et fugtigt rum.

Filter

Pris
DKK 79 DKK 203
Kulør
mere.. mindre
Filter