Hus & Have

Hus & Have

267 varer

LED til hus & have

Du er kommet til det rette sted, hvis du leder efter en LED lampe til hus eller haven. Vi har her på siden et bredt udvalg af festlig og praktisk belysning. Det giver en fantastisk effekt at have lys i have og bed, og til det formål er LED-pærer en helt ideel teknologi. 

Foruden lamper, som du kan sætte op rundt omkring i haven, så kan vi også tilbyde dig lyskæder eller de elegante nedgravningsspots, som giver stil til enhver have. Du finder altså et bredt udvalg af belysning til haven lige her på siden.

Viser 1 - 104 af 267 produkter

Julelys med LED

Når det bliver jul, så er det rart at kunne pynte op i haven med julelys og lyskæder. Hvis du gerne vil holde elregningen nede, så bør du til gengæld gå efter produkter med LED-pærer. Vi har et udvalg af LED-julebelysning til hus og have, så det er bare om at finde dine favoritter, så du kan blive klar til jul. 

Hvis du leder efter et kunstigt juletræ, så har vi et stort udvalg til dig, både med og uden lys. Et kunstigt juletræ kan gøre sig rigtigt godt både indendørs og udendørs, og i modsætning til de rigtige juletræer, så holder de år efter år.

Stemningsfulde LED-møbler

Hvis du gerne vil pifte din indretning op, så er LED-møbler måske lige sagen for dig. Du kan her på siden finde pyntegenstande til hjemmet med LED-lys, såsom potteskjulere og flotte sten eller firkanter. Hvis du gerne vil give mere plads til det flotte og farverige lys, så kan vi tilbyde dig en barstol, stol og et bord - alle med indbygget LED-lys. Det giver en unik og meget flot effekt.

Du kan her på siden også finde insektlamper, vækstlamper og overvågningskameraer med mere. Find dine favoritter til hus og have og glæd dig over alle fordelene ved LED-belysning.
 

Filter

Pris
DKK 4 DKK 60000
Kulør
mere.. mindre
Filter