LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle
230V, IP67, 180 LED/m, 10W/m, 1200 lm/m

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife arbejdslys 50m LED strip på tromle - 230V, IP67, 180 LED/m, 10W/m, 1200 lm/m ledlife Udvid

Let og alsidigt arbejdslys på en tromle, som giver kraftfuld og bred belysning. Det er den perfekte belysning til både indendørs og udendørs byggepladser. Det er nemt at montere på vægge og lofter med strips. Den kompakte tromle kan erstatte flere arbejdslamper og spare dig både plads og penge.

Kommer monteret med EU stik - klar til brug efter stikket er tætnet med silikone.

Bruges ofte på byggepladser, eller til dig der har brug for et lys der er let at flytte.

OBS: Må ikke tilsluttes strøm før strippen er helt udrullet.


500W forbrug for alle 50 meter.
1200 lumen per meter, i alt 60000 lumen

Læs mere..

  • Neutral

DKK 1.779,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

LEDlife arbejdslys er en praktisk og effektiv belysningsløsning, ideel til arbejdsmiljøer, der kræver et kraftigt og jævnt lys. Dette LED strip er monteret på en tromle, som gør det nemt at rulle ud og installere. Med en effekt på 500W og tilsluttet til en 230V strømforsyning, kan dette LED arbejdslys levere imponerende 60000 lumens med en lysstyrke, der spredes bredt i 120 grader. Et af de afgørende træk ved LEDlife arbejdslys er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 85-90 sikrer det naturlige lys, at alle farver vises flot og ægte. Dette giver et behageligt og optimalt arbejdsmiljø og er egnet til de fleste behov. Produktet findes i en neutral hvid kulør (4000K), som giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige. LEDlife arbejdslyset har dimensioner på 17 x 7 mm og er vandtæt med en IP67-klassifikation. Det er vigtigt at bemærke, at selvom det er vandtæt, kan det ikke langvarigt være nedsænket i vand. Dette LED strip på tromle er ideelt til en bred vifte af anvendelser, herunder arbejdsmiljøer, garage, værksteder, byggepladser og meget mere. Den høje lysstyrke og spredning sikrer, at lyset dækker store områder og sørger for en effektiv og jævn belysning. Denne LEDlife arbejdslys er både holdbar og energieffektiv med en effektivitet på 10W/m og en lysstrøm på 1200 lm/m. Den sikrer ikke kun et kraftigt og pålideligt lys, men også lang levetid og lavt energiforbrug. Så hvis du leder efter en pålidelig og holdbar belysningsløsning til dit arbejdsmiljø, er LEDlife arbejdslys et ideelt valg. Dens høje lyskvalitet, neutral hvide kulør og holdbarhed vil afgjort opfylde dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- D-Mark certifikat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 60000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 88
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 7 mm.
Bredde 17 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 500W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
D-Mark certifikat Se dokumentet


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.