Restsalg: V-Tac 21W/m LED strip
Samsung LED chip, 5m, IP20, 24V, 700 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 21W/m LED strip - Samsung LED chip, 5m, IP20, 24V, 700 LED pr. meter Udvid

Pris for 5 meter rulle.

Spænding: 24 volt.

Husk transformator, f.eks. denne.

2000 lumens pr. meter.

Kan klippes for hver 5 cm.

IP20.

Spredning: 110 grader.

Bredde: 12mm.

 

Høj kvalitets premium LEDstrip med 700 chips pr. meter.

Dermed opleves der ingen huller i lyset.

Høj RA værdi på 90 sikrer korrekt farvegengivelse.

Samtidig sikrer den effektive chip et lavt spændings fald og god køling.

 

Der er tape på bagsiden af strippen, så den nemt kan fastgøres på vandrette flader.

Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader.

Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned, så bør limen ligeledes suppleres.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 627,00

inkl. moms

DKK 1.254,00 inkl. moms

-50%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lysstærkt og kvalitetsbevidst LED Strip

Denne V-Tac 21W/m LED strip er et kvalitetsprodukt, der sikrer dig et højt niveau af belysning i enhver situation. Med en lysstyrke på 2000 lumens pr. meter giver denne LED strip et klart og kraftfuldt lys, der sikrer en jævn fordeling af lys i rummet.

Denne LED strip er udstyret med Samsung LED chip, hvilket er en garanti for høj kvalitet og pålidelighed. Med denne LED chip får du en lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket sikrer et levende og naturligt lys, der præcist gengiver farverne omkring dig. Dette gør denne LED strip egnet til selv de mest krævende situationer.

En af fordelene ved denne LED strip er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Vælg den rette kulør

Med denne LED strip kan du vælge imellem tre forskellige kulører, der hver især skaber en unik stemning i rummet.

Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Varm hvid er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet eller i et afslappende miljø.

Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige. Neutral hvid er ideel til kontorer, butikker og andre arbejdsområder, hvor en præcis gengivelse af farver er essentiel.

Kold hvid (6400K): Denne kulør giver et koldt lys med tydelig blålig tone. Kold hvid er sjældent populær i Skandinavien, men anvendes ofte i malerkabiner, akvarier og til specielle dekorationsformål.

Det skal også nævnes, at denne LED strip har en høj spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lys og bidrager til et behageligt og ensartet lys i rummet.

Ikke vandafvisende

Det er vigtigt at være opmærksom på, at denne LED strip (IP20) ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes i tørre indendørs omgivelser, hvor der ikke er risiko for vand- eller fugtskader.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Dimensioner
Fatning LED Strip
Effekt & spænding
Forbrug 21W
Spændingsinterval 24V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.