LED indbygningspanel 30x90
30W

New product

LED indbygningspanel 30x90 - 30W Udvid

Billede:  3 - er DALI/0-10V/PWM/PUSH driver
Billede,. 4 - er DALI/PUSH driver
Billede.  5 - er TRIAC driver

 

Panelet leveres med en lysstyrke på 3300 lumen, og en spredning på 120 grader. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt A mærket med et forbrug på 30 watt. Kuløren på lyset er 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 

Med hvidlakeret alu-ramme.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar
  • DALI dæmpbar
  • DALI/0-10V/PWM/PUSH

DKK 895,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 30W

Tilsluttes til: 230V forsyning

Lysstyrke: 3300 lumens

Spredning: 120 grader

RA værdi: 90-95

Kulør på lyset:

Vælg imellem 2 kulører: Varm hvid og Neutral hvid.

Varm kulør: Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Neutral kulør: Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Det LED indbygningspanel i størrelsen 30x90 og med en effekt på 30W er et innovativt og energieffektivt lysprodukt, der passer perfekt til både boligindretning og kommercielle miljøer.

Med en lysstyrke på 3300 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer dette panel en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset vil være godt fordelt i rummet og minimere behovet for ekstra belysning. Panelets høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Dette gør det ideelt til selv de mest krævende lysforhold.

Du kan vælge mellem flere muligheder, når det kommer til at tilpasse produktet til dine specifikke behov. Du kan vælge om det skal være dæmpbart, DALI dæmpbart eller ikke dæmpbart.

Desuden kan du vælge mellem to forskellige kulører for lyset, varm hvid eller neutral hvid. Varm hvid skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe hygge og velvære i dit hjem eller arbejdsplads. Neutral hvid giver et klart og naturligt lys, der er optimalt til at skabe effektive arbejdsmiljøer, hvor belyste emner fremstår helt naturlige uden farvetoneforvrængning.

Dette indbygningspanel er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte separate lyskilder. Alt er integreret i panellet, hvilket gør det nemt og enkelt at installere og bruge.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3300 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V