Spectrum T8-60
Nanoplastik, 9W LED rør, 60 cm

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 27,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Det Spectrum T8-60 Nanoplastik LED-rør er et energieffektivt alternativ til traditionelle lysstofrør. Med en effekt på 9W erstatter dette LED-rør et 18W lysstofrør, hvilket sparer energi på lang sigt. Røret er designet til en længde på 60 cm og kan tilsluttes en almindelig 230V forsyning.

Dette LED-rør har en lysstyrke på 1000 lumens og en bred spredning på 270 grader. Denne høje spredning sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til belysning af større områder. Med en RA-værdi på 80-85 leverer dette LED-rør høj lyskvalitet, som giver et naturligt og ægte lys, der tydeligt viser alle farver. Dette gør det egnet til de flestes behov.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem 3 kulører for belysningen af dit rum:

  • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber hygge og stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø uden blå eller gule toner. Belyste emner fremstår naturlige under dette lys.
  • Kold hvid (6000K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dette Spectrum T8-60 LED-rør har dimensioner på 600 x Ø28 mm og har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er vigtigt at placere røret i tørre omgivelser for at opretholde dets funktionalitet og levetid.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1000 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningG13
Højde600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat18W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.