Spectrum T8-60
Nanoplastik, 9W LED rør, 60 cm

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 27,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det 9W LED T8-rør Spectrum T8-60 i 60 cm længde er det ideelle valg, når du ønsker en energibesparende og effektiv belysningsløsning til dit hjem eller arbejdsområde. Dette LED-rør erstatter nemt et traditionelt lysstofrør på 18W og giver dig en betydelig energibesparelse.

Røret tilsluttes en almindelig 230V forsyning og kan bruges i eksisterende armaturer. Den har en lysstyrke på 1000 lumens og en bred spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys. Dette giver et behageligt og naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Lyskvaliteten på dette LED-rør er også bemærkelsesværdig med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser farverne korrekt og giver et behageligt og naturligt lys. Den høje lyskvalitet opfylder de fleste behov.

Du kan vælge mellem tre kulører for lyset: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6000K). Den varme hvide kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Den neutrale hvide kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, hvilket sikrer, at belyste emner vises helt naturlige. Den kolde hvide kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Dimensionerne på røret er 600 x Ø28 mm, så det passer nemt i eksisterende armaturer. Det har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at bruge røret indendørs og undgå fugtige områder.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1000 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Højde 600 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Nano plast
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Erstat 18W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.