V-Tac LED Panel 60x60
29W, Samsung LED chip, flicker free, hvid kant

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac LED Panel 60x60 - 29W, Samsung LED chip, flicker free, hvid kant samsung Udvid

Flot 60x60 LED panel i højeste kvalitet med hvid kant.
Samsung LED chip, så hele 5 års garanti.

Leverer et flot lys med høj spredning.

Nyeste teknologi gør at dette panel er 50% mere effektivt end traditionelle LED paneler.

Kan sættes direkte op i et 60x60 loft hul eller monteres med en ramme.

Panelet leveres komplet med en ikke dæmpbar driver, som kan tilsluttes 230V.

Der kan købes en 29W dæmpbar driver separat.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 260,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det V-Tac LED Panel 60x60 er en energieffektiv belysningsløsning til kontorer, butikker og andre erhvervsrum. Med sin kraftfulde LED-teknologi erstatter dette panel en traditionel 150W lyskilde, samtidig med at det kun bruger 29W. Dette resulterer i store energibesparelser og en længere levetid for produktet.

LED-panelet tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og har en imponerende lysstyrke på 3480 lumens. Med en bred spredning på 110 grader sørger panelet for en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Dette sikrer et behageligt arbejdsmiljø og god synlighed. Lyskvaliteten på panelet er også bemærkelsesværdig med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser farverne på en naturlig og ægte måde.

Et af de vigtigste træk ved dette panel er brugen af Samsung LED-chip, der sikrer høj ydeevne og pålidelighed. Panelproducenten tilbyder også en garantiperiode på 5 år, hvilket giver kunderne ekstra fred i sindet ved købet af produktet.

Et ekstra plus ved dette LED-panel er dens flicker-free teknologi. Dette betyder, at lyset er fri for flimren, hvilket gør det egnet til brug i områder, hvor mennesker og dyr er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til fotografering og videoprojekter, da det sikrer en jævn og stabil belysning.

Med brug af LED-chip af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. LED-driveren er professionel og pålidelig, og panelets gode kølesystem sikrer optimal ydeevne og forlænger produktets levetid.

Dette LED-panel er tilgængeligt i neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø, idet lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning af objekterne.

Med dimensionerne 595 x 9 x 595 mm er dette LED-panel let at installere og passer ind i de fleste standardlofter. Det har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er vandafvisende, så det skal kun installeres indendørs. Det er også værd at bemærke, at panelet har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at anvende og erstatte.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.2 stk.3 stk.
25 m22 stk.3 stk.4 stk.7 stk.
100 m25 stk.9 stk.13 stk.22 stk.


Populære tilkøb:
- 36W dæmpbar LED driver - Triac fasedæmp + push dim, passer til vores 29W+36W store LED paneler
- Ramme til 60x60 LED panel - Hurtig skrueløs samlesæt, hvid kant

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3480 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 9 mm.
Bredde 595 mm.
Dybde 595 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 29W
Erstat 150W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.