60x60 LED panel
60W, 4800lm, indbygget i sort ramme

V-Tac V-Tac

New product

60x60 LED panel - 60W, 4800lm, indbygget i sort ramme Udvid

Dette er et prisvenligt LED panel udført i tyndt metal.

Panelet er let at montere, og kræver ikke tilkøb for montering på loft.

LED panelet kommer komplet i egen ramme, den kan derfor ikke kombineres med andre rammer.

Monteret fremstår det pænt og leverer et kraftigt lys med høj spredning.

Panelet og driveren er indbygget i en sort ramme.

 

Monteringsmuligheder:

- Direkte i 60x60 skinneloft.
- Skrues på loftet uden yderligere tilkøb af ramme.

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 452,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette 60x60 LED-panel er perfekt til at erstatte gamle 150W lamper og giver dig en energieffektiv belysningsløsning. Det kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere i dit hjem eller kontor.

Med en lysstyrke på imponerende 4800 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer dette LED-panel en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Det høje lysudbytte gør det ideelt til områder, hvor høj kvalitet og effektiv belysning er vigtig.

Dette panel har en høj lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, hvilket betyder at det viser alle farver nøjagtigt og naturligt. Du kan forvente at få et flot lys, der gengiver farverne i dine omgivelser korrekt og ægte. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig for de fleste behov.

Lyset fra dette LED-panel har en neutral hvid kulør på 4500K. Dette betyder, at det ikke har nogen blå eller gule toner i lyset, hvilket gør det ideelt til arbejdsmiljøet. Det skaber en perfekt belysning, der gør det nemt at se og arbejde med tingene omkring dig, samtidig med at det bevarer den naturlige farvegengivelse.

Dette panel har dimensioner på 600 x 38 x 600 mm, hvilket gør det nemt at installere i forskellige rum. Det er vigtigt at bemærke, at det har en IP20-klassificering, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det ikke til brug i områder med høj luftfugtighed eller hvor det kan udsættes for vand.

Med sin indbyggede lyskilde er dette LED-panel nemt at installere og kræver ikke yderligere komponenter. Det er en alt-i-en løsning til effektiv og kvalitetsfuld belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.1 stk.2 stk.2 stk.
25 m21 stk.2 stk.3 stk.5 stk.
100 m24 stk.7 stk.10 stk.16 stk.

Lyset
Neutral hvid kulør4500K
DæmpbarNej
Lysstyrke4800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde38 mm.
Bredde600 mm.
Dybde600 mm.
MaterialeAluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug60W
Erstat150W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.