Spectrum 5.5W LED Pære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 5.5W LED Pære er et ideelt valg, når du ønsker et energieffektivt alternativ til traditionelle pærer. Med sin store E27 fatning kan den nemt tilsluttes til en 230V forsyning. Pæren har en lysstyrke på 710 lumens og en bred spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

En af de store fordele ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser alle farverne flot og ægte. Uanset om du bruger pæren til at oplyse dit hjem eller til professionelle fotografering- eller optagelsesbehov, vil du nyde godt af dens naturlige lys.

En ekstra fordel ved denne pære er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette gør den ideel til brug i stuen, soveværelset eller andre steder, hvor du ønsker fuld kontrol over belysningen.

En vigtig faktor, der adskiller denne LED pære fra andre på markedet, er dens flicker free teknologi. Dette betyder, at lyset er fri for at flimre, hvilket gør det velegnet til personer og dyr, der er følsomme overfor denne effekt. Derudover er det også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor en jævn og stabil belysning er afgørende.

Denne Spectrum 5.5W LED Pære fås i en varm hvid kulør, med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Det er med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet eller ethvert andet rum, hvor pæren bliver brugt.

Pærens dimensioner er 107 x Ø60 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Det er vigtigt at bemærke, at pæren kun har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i beskyttede områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 710 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.