Spectrum 8.5W LED Pære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 38,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

8.5W LED Pære med E27 fatning

Denne Spectrum LED-pære er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Pæren har en effekt på 8.5 watt og passer til en almindelig E27 fatning. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste el-installationer.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 1100 lumens og en spredning på 300 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den lyser op i hele rummet og giver en behagelig og ensartet belysning. Med en høj kvalitet på lyset og en RA-værdi på 80-85 viser pæren alle farver ægte og naturligt. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Dæmpbar funktion

En ekstra fordel ved denne LED-pære er dens dæmpbare funktion. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker en hyggelig belysning til aftenen eller en mere lysstærk belysning til arbejde eller læsning, kan du justere lysstyrken nemt og bekvemt.

Flicker-free belysning

Denne LED-pære er flicker-free, hvilket betyder, at den ikke genererer flimmer eller blink i lyset. Dette gør den velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da det flicker-fri lys ikke vil forstyrre kameraoptagelserne.

Varm hvid kulør

Spectrum LED-pæren findes i en varm hvid kulør med en temperatur på 2700 Kelvin. Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning og er perfekt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor man ønsker at skabe en behagelig og afslappende atmosfære.

Dimensioner og vandmodstandsdygtighed

Denne LED-pære har dimensionerne 107 x Ø60 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Vær dog opmærksom på, at den kun har en IP20 kapslingsgrad, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Brug derfor pæren indendørs og undgå at placere den i områder, hvor den kan udsættes for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.