Spectrum 8.5W LED Pære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 38,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 8.5W LED pære er et fremragende valg til dit belysningsbehov. Med sin dæmpbare funktion og E27 stor fatning er den nem at installere i forskellige lamper og armaturer.Denne pære er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med standard strømforsyninger. Med en lysstyrke på 1100 lumens og en spredning på 300 grader, kan du være sikker på at få en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at ingen hjørner eller områder vil være mørke eller overskyggede.Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer, at du får et behageligt belysning i dit hjem eller arbejdsområde.En vigtig funktion ved denne pære er dens flimmerfrie lys. Dette gør den velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor et stabilt lys er afgørende.Pæren findes i en varm hvid kulør med en lysfarve på 2700K. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet og bidrager til en hyggelig stemning. Belysningen er perfekt til afslapning og hygge i stuen eller soveværelset.Med dimensioner på 107 x Ø60 mm passer denne LED pære nemt ind i en række lamper eller armaturer. Det er vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtig over for vand og ikke bør bruges i våde eller fugtige områder.Overall, Spectrum 8.5W LED pære er et pålideligt og kvalitetsproduktil tørre indendørsområder, der opfylder dine belysningsbehov med ekstra fleksibilitet og komfort.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug8.5W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.