Spectrum 5.5 W LED kronepære
G45, kultråd, dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 5.5 W LED kronepære er et kvalitetsprodukt med en E27 stor fatning, som gør den nem at tilslutte til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 710 lumens og en spredning på hele 300 grader, giver denne pære en jævn og bred fordeling af lyset. Lyskvaliteten er i høj klasse med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer at alle farver vises flot og ægte. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov.

En fordel ved denne pære er også dens dæmpbare funktion, som giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Derudover er lyset fra denne pære flicker-free, hvilket betyder at det ikke flimrer. Dette gør den ideel til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, samt for personer og dyr der er følsomme over for flimmer.

Dette produkts lysfarve er varm hvid (2700K). Den varme kulør giver en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning.

Med dimensionerne 76 x Ø45 mm passer denne pære nemt ind i forskellige lysarmaturer. Bemærk venligst at produktet er IP20-klassificeret, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt overfor vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke710 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde76 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5.5W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.