LEDlife 4W LED pære
G45, E27, 12V

LEDlife LEDlife

New product

E27 LED pære, som kun virker til 12V.

Form: G45.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 29,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 4W LED pære er ideel til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med sit kompakte G45 design og en stor E27 fatning, er denne pære nem at installere og passer godt ind i de fleste lamper og armaturer. Den kan erstatte en traditionel 35W pære og er derfor energieffektiv og miljøvenlig.

Denne LED pære skal tilsluttes til en 12V strømforsyning, hvilket gør den velegnet til brug på steder, hvor der ikke er adgang til en almindelig 230V strømforsyning. Dens lysstyrke er på 350 lumens og den har en retningsbestemt spredning på 180 grader, hvilket sikrer en god belysning i rummet.

En vigtig faktor for mange forbrugere er lyskvaliteten, og denne LED pære leverer et naturligt lys med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at alle farver i rummet bliver flot og ægte vist. Samlet set opfylder lyskvaliteten de flestes behov og giver en behagelig atmosfære.

Denne LED pære er designet med fokus på lang levetid og driftssikkerhed. Ved brug af LED af højeste kvalitet kan pæren forventes at holde op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, er denne pære en pålidelig lyskilde.

Kulør på lyset:

Denne LED pære fås kun i varm hvid (3000K). Det varme lys skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde en hyggelig stemning.

Dimensioner:

Denne LED pære har en størrelse på 70 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til mindre lamper og armaturer.

Produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det kan derfor ikke anvendes i vådrum eller udendørs. Det anbefales at placere produktet i steder med tørt og indendørs miljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 83
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 70 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 35W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.