3W LED pære
Kultråd, røget glas, G45, E27, 230V

New product

3W LED pære - Kultråd, røget glas, G45, E27, 230V Udvid

Kompakt størrelse, der passer til de fleste steder og sikrer et godt og moderne look. Lang levetid med 50.000 timer. En lang levetid på 50.000 timer betyder, at du ikke behøver ændre pæren ofte, og at du kan spare både penge og tid på at skifte pæren ud. Vedligeholdelsesfri, energibesparende og økonomisk. LED pærens 3W forbrug er meget lavere end den traditionelle 20W, som den erstatter, og gør det til et godt valg for dem, der ønsker et mere økonomisk lys.

Det er også et miljøvenligt valg, da det sparer energi og reducerer CO2 udledning.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 32,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 3W LED pære er det perfekte valg til dit hjem eller kontor, da den kombinerer energieffektivitet med enestående lyskvalitet. Pæren har en E27 stor fatning og erstatter nemt en traditionel 20W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser.

Med en høj spredning på 360 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Den RA værdi på 80-85 garanterer en høj lyskvalitet, der naturligt og ægte viser alle farver korrekt. Uanset om du bruger pæren til læsning, arbejde eller stemningsbelysning, vil du nyde det klare og behagelige lys.

Pæren kommer i en varm hvid (2700K) kulør, som skaber en afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning i rummet. Med dimensioner på 72 x Ø45 mm passer pæren perfekt til almindelige armaturer og lamper.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning derhjemme, forbedre arbejdsmiljøet på kontoret eller bare spare energi, er denne 3W LED pære et pålideligt og stilfuldt valg. Invester i lyskvalitet og holdbarhed med denne smukke LED pære, der vil lyse op i dit rum i mange timer fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Spredning 360 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 20W
Spændingsinterval AC: 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.