V-Tac 24W LED pære
Kultråd, 160lm/W, ED120, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 24W LED pære - Kultråd, 160lm/W, ED120, E27 v-tac Udvid

En pære med ekstra høj ydelse pr watt.
Bemærk at den er større end en almindelig E27 pære.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 241,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 24W LED pære med kultråd

Denne V-Tac 24W LED pære er den perfekte erstatning for en 250W traditionel pære. Med sin store E27 fatning passer den let i eksisterende lamper og giver dig en kraftig belysning uden at bruge meget energi.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 4000 lumens og en høj spredning på 310 grader sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Det betyder, at du får en ensartet belysning uden mørke områder. Uanset hvor du befinder dig i rummet, vil lyset være klart og behageligt.

Høj lyskvalitet

Denne LED pære har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver en høj lyskvalitet. Med en høj RA værdi viser denne pære alle farver flot og ægte. Du vil opleve en naturlig belysning, der gør det nemt at se og skelne mellem forskellige farver og nuancer. Lyset er tilstrækkeligt til at opfylde langt de fleste behov.

Kulør på lyset

Denne pære findes i en neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil fremstå helt naturlige og korrekt farvegengivet.

Dimensioner og vandmodstandsighed

Med dimensionerne 120 x 300 mm passer denne LED pære let i mange lamper og armaturer. Det er vigtigt at bemærke, at denne pære kun har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor ikke bruges i fugtige eller våde områder.


Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4000 lumens
Spredning 310 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 300 mm.
Bredde 120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 24W
Erstat 250W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke C (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.