1W LED kronepære
G45, kultråd, klart glas, E27

Spectrum Spectrum

New product

En 1W LED kronepære, med E27 fatning, som forsynes med 230V.

Den udsender et lysstyrke på 100 lumens og har en høj spredning på 270 grader, så lyset fordeles jævnt.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys som ægte viser alle farver.

Den findes i en varm hvid kulør med en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.

Dimensionerne er 72 x Ø45 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 15,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1W LED kronepære - G45, kultråd, klart glas, E27

Denne 1W LED kronepære er designet med et smukt kultrådsmønster og har en klar glasoverflade. Den har en stor E27 fatning, som gør den nem at tilslutte til en standard 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 100 lumens og en spredningsvinkel på 270 grader, sikrer kronepæren en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du vil få et behageligt og ensartet lys i hele rummet uden nogen mørke hjørner eller områder.

Denne LED kronepære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise farverne på en flot og ægte måde. Alle farver vil fremstå naturlige og livagtige under dette lys, hvilket er ideelt til de fleste behov.

Der er to kulører at vælge imellem: varm hvid (2700K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Neutral hvid lyskulør er ideelt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekt.

Denne kronepære har dimensionerne 72 x Ø45 mm og kan nemt monteres i forskellige lamper og armaturer. Den er også nem at udskifte, når den når sin levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 100 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.