1W LED kronepære
G45, kultråd, klart glas, E27

Spectrum Spectrum

New product

En 1W LED kronepære, med E27 fatning, som forsynes med 230V.

Den udsender et lysstyrke på 100 lumens og har en høj spredning på 270 grader, så lyset fordeles jævnt.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys som ægte viser alle farver.

Den findes i en varm hvid kulør med en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.

Dimensionerne er 72 x Ø45 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 15,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


Data om produktet

Denne 1W LED kronepære, G45, kultråd er designet med et klart glas og passer til en E27 stor fatning. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 100 lumens. Lyset spredes bredt i en vinkel på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Pærens høje lyskvalitet kan ses ved dens RA-værdi på 80-85.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører til denne kronepære. Varm hvid (2700K) giver en behagelig og afstressende atmosfære og er ideel til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) derimod, giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør at belyste objekter fremstår helt naturlige.

Dimensioner

Denne kronepære har dimensionerne 72 mm i længden og har en diameter på 45 mm. Den kompakte størrelse gør den velegnet til mange forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 100 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.