6W LED kronepære
G45, dæmpbar, matteret glas, E27

Spectrum Spectrum

New product

Vægt: 90 g. Denne 6 watt LED kronepære med E27 stor fatning er perfekt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære hjemme.

Et lys med en lysstyrke på 480 lumens og en retningsbestemt spredning på 160 grader.

Det giver et naturligt lys med en høj RA værdi på 80-85, der flot og ægte viser alle farver.

Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Dæmpbar.

Den findes i en varm hvid farve, som skaber en hyggelig stemning og er perfekt til at skabe en varm og intim belysning.

Den er 72 x Ø45 mm og har en vægt på 90 g.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

DKK 18,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 6W LED kronepære er designet med et smukt matteret glas og en E27 stor fatning, hvilket gør den let at installeres. Dens driftsspænding er 230V, så den kan tilsluttes til den almindelige el-forsyning i dit hjem eller kontor.

Med en lysstyrke på 480 lumens og en retningsbestemt spredning på 160 grader, er denne kronepære ideel til belysning af forskellige rum. Med en høj lyskvalitet, der er angivet med en RA værdi på 80-85, vil denne pære give et naturligt lys, der viser alle farver ægte og flot. Du kan være sikker på, at denne pære vil opfylde langt de flestes belysningsbehov.

Valgmuligheder

Vi tilbyder to valgmuligheder for denne LED kronepære: dæmpbar og ikke-dæmpbar. Hvis du ønsker mulighed for at justere lysstyrken efter behov, skal du vælge den dæmpbare version.

Kulør på lyset

For at give dig mulighed for at tilpasse belysningen til dine præferencer og behov, har vi tre kulører at vælge imellem:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Med denne kulør får du det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og får belyste emner til at se helt naturlige ud.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent anvendt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Uanset hvilken kulør du vælger, kan du være sikker på at opnå den ønskede belysningseffekt.

Dimensioner

Denne kronepære har følgende dimensioner: 72 mm i længde og en diameter på 45 mm. Denne kompakte størrelse gør det muligt at bruge pæren i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 480 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.