TULIPAN fleksibel LED Bordlampe, 3,2W, Nielsen Light

Nielsen Light

10180-0

New product

TULIPAN fleksibel LED Bordlampe, 3,2W, Nielsen Light Udvid

TULIPAN Bordlampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,8 m lang.

 


Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


TULIPAN fleksibel LED Bordlampe, 3,2W, Nielsen Light

TULIPAN fleksibel LED Bordlampe fra Nielsen Light er en praktisk og fleksibel lysløsning til dit hjem eller kontor. Lampen tilsluttes let til 230V forsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning.

Med en lysstyrke på 806 lumens er denne bordlampe i stand til at give et kraftigt og klart lys. Den høje lyskvalitet er sikret med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser alle farver ægte og flot. Dette sikrer en naturlig belysning, der er velegnet til de flestes behov.

TULIPAN fleksibel LED Bordlampe er ikke kun praktisk, men også æstetisk tiltalende. Den har et stilfuldt design, der vil passe ind i enhver indretningsstil. Den fleksible arm sikrer, at du nemt kan justere lysets retning og vinkel, så du altid kan få det optimale lys.

Med et lavt energiforbrug på kun 3,2W er denne bordlampe også miljøvenlig og energieffektiv. Du kan nyde godt af det behagelige lys uden at bekymre dig om høje elregninger.

TULIPAN fleksibel LED Bordlampe er ideel til både arbejdsområder og som stemningsbelysning. Den kan bruges på skriveborde, i læsehjørner eller som en hyggelig lampe på natbordet. Uanset hvor den placeres, vil denne bordlampe give et behageligt lys, der gør det behageligt at udføre dine opgaver eller slappe af med en god bog.

Få fat i en TULIPAN fleksibel LED Bordlampe fra Nielsen Light i dag og oplev den høje lyskvalitet og fleksibilitet, som denne lampe kan tilbyde.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V