Halo Design
COLORS Bubbles 2W E27 D125 Amber, 3-step m. memory

Halo Design Halo Design

8399-0

New product

COLORS bubbles mini Amber By Halo Design er den seneste i rækken af dekorations pære, og er blandt 1 af de seks modeller i denne serie, skabt samt udviklet af Michael Waltersdorff, grundtanken blev til fra den store succes der har været omkring belysningen til hjemmet, og i et perspektiv og fokus på design, funktionalitet og ikke mindst den dekorative del af belysningen.
Dette opfyldes med netop denne pære, godt gedint dansk design, en pære der skaber en flot behagelig glød i hjemmet og tillige kan dæmpes i 3-step.
Når den er monteret i en lampe og tændes - starter den altid op på 100%, step 2 giver 50% lys, step 3 giver 15% lys.
Dette helt uden brug af lysdæmper, men blot via sin kontakt i væggen eller kan også gøres fra en afbrder i forbindelse med lampen.
Lyset er den behagelig 2200 kelvin og med en Lumnen pakke på 140.
E27 fatning Glasset på pæren er med en indfarvet amber, som giver en balance i lyset til den rolige og hyggelige belysning i hjemmet.
COLORS Bubbles amber - skaber den hyggelige stemning.
HALO DESIGN

Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Effekt: 4W

Fatning: E27

Tilslutning: 230V forsyning

Lysstyrke: 260 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Driftstid: op til 30.000 timer

Dimensioner: 23 x Ø12.5 mm

IP-værdi: IP20

Produktet Halo Design, COLORS Bubbles 2W E27 D125 Amber med 3-step m. memory er en innovativ og stilfuld lyskilde til hjemmet. Med en effekt på 4W og en E27 stor fatning er det nemt at tilslutte til 230V forsyning.

Det særlige ved Halo Design er den høje lysstyrke på 260 lumens og en bred spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset bliver spredt ud i hele rummet og giver en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor ved lyskilder er lyskvaliteten, og med en RA værdi på 80-85 kan man være sikker på, at farverne vil blive vist i deres rette nuancer. Halo Design skaber et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en flot og imponerende måde. Denne lyskvalitet imødekommer langt de flestes behov.

Levetiden på Halo Design er imponerende med op til 30.000 timers drift med minimalt fald i lysstyrken. Dette skyldes brugen af LED af den højeste kvalitet samt en professionel og driftssikker driver og god køling. Man kan derfor forvente, at produktet vil vare i mange år fremover.

Produktets dimensioner er 23 x Ø12.5 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i forskellige lamper og armaturer. Det er vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20-værdi, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det placeres et tørt og beskyttet sted for at undgå eventuelle skader.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 260 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 23 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.