Restsalg: V-Tac opladelig CCT bordlampe
Hvid, IP54, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

12059-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac opladelig CCT  bordlampe - Hvid, IP54, touch dæmpbar, model mini Udvid

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 261,80

inkl. moms

DKK 374,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og fleksibel bordlampe til enhver situation

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe i hvid er et perfekt valg til dit hjem eller kontor. Med dens moderne design og høje funktionalitet vil denne lampe opfylde alle dine belysningsbehov.

Effekt: 1.5W

Med en effekt på 1.5 watt er denne bordlampe energieffektiv og miljøvenlig. Den bruger minimal energi, samtidig med at den giver en behagelig og klar belysning i rummet.

Lyseffekt og spredning: 150 lumens og 180 graders spredning

Med en lysstyrke på 150 lumens og en imponerende spredning på 180 grader sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset. Du vil opleve en optimal belysning i hele rummet, uden at der er områder med mørke eller skygger.

Dæmpbar: Skab den rette atmosfære

Denne bordlampe kan nemt dæmpes, så du kan skabe den rette atmosfære efter behov. Uanset om du ønsker en varm og hyggelig stemning eller en mere kraftig belysning til arbejde eller læsning, kan du justere lysstyrken efter dine præferencer.

Dimensioner: 210 x Ø86 mm

Med sine kompakte dimensioner på 210 x Ø86 mm passer denne bordlampe perfekt på skrivebordet, natbordet eller enhver anden overflade, hvor du har brug for ekstra belysning. Den tager minimal plads i anspråg, samtidig med at den giver maksimal belysning.

IP54-certificeret: Tåler fugtig luft og vandstænk

Denne bordlampe er IP54-certificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den velegnet til brug i badeværelser eller andre rum, hvor der kan opstå fugt eller vandstænk.

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe er den perfekte løsning, når det kommer til funktionel belysning i dit hjem eller kontor. Med dens effektive ydeevne, fleksibilitet og holdbarhed er den et værdifuldt tilbehør, der vil opfylde alle dine belysningsbehov.

Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 150 lumens
Spredning 180 grader
Dimensioner
Højde 210 mm.
Diameter 86 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Spændingsinterval DC:5V, 1A-2A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.