Restsalg: Halo Design
Halo Design RAW fatning - Antik, E27

Halo Design Halo Design

6191-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - Halo Design RAW fatning - Antik, E27 Udvid

Vigtigt alle løse fatninger leveres uden Pære/Lyskilder, de kan tilkøbes her.

 

Populære tilkøb:

 

Dansk design af Michael Waltersdorff, med denne elegante RAW Metalfatninger i sort med E27 fatning, som giver et rustik udtryk når den hænger uden skærm, passer den specielt godt sammen med stofledninger. Du kan derfor nu designe dine egne lamper i hjemmet og give hvert rum deres eget udtryk. Med RAW fatninger kan vi anbefale stofkablerne som ligeledes findes i et hav af forskellige farver og mønstre. Som prikken over I´et skal du have valgt en lyskilde hvor vi kan tilbyde mange muligheder og inden for tidens trend. Vi anbefaler valget af lyskilde gøres i LED og det vil jo i sagens natur være oplagt at få de nyeste indenfor det dekorative, som giver det komplette resultat og et unik udtryk. Vi anbafaler lyskilder "COLORS" fra Halo Design.


Pære til denne fatning medfølger ikke.

Lyskilde & Ledningslængde
Lyskilde E27 maks 40W, du kan se vores Udvalg her
Ledningslængde Der medfølger ingen ledning med til denne løse fatning
Materiale og Farve
Farve Antik
Materiale Metal
Effekt & spænding
Spænding 230V

Læs mere..

DKK 90,30

inkl. moms

DKK 129,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.