LEDlife G24D-SMART7 7W LED pære
Direkte/Ballast kompatibel, 180°, Erstat 18W

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24D-SMART7 7W LED pære - Direkte/Ballast kompatibel, 180°, Erstat 18W ledlife Udvid

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Kan uden ombygning monteres i armatur med magnetisk ballast eller kan tilsluttes direkte til 230V.

Roterbar sokkel.

Erstat:
GE double Biax Series
PHILIPS PL-C
OSRAM DULUX D/ D ES

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 189,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

7W LED med G24 fatning - der erstatter 18W. Denne LED-pære er ideel til udskiftning af ældre lyskilder med G24 fatning, da den er direkte/ballast kompatibel. Med sine 7W forbrug kan den erstatte en traditionel 18W pære og opnås betydelige energibesparelser.

Tilsluttes til 230V / Ballast forsyning - LEDlife G24D-SMART7 kan nemt tilsluttes en standard 230V strømforsyning eller til den eksisterende ballast i dit nuværende armatur. Dette gør installationen hurtig og enkel uden behov for komplicerede tilpasninger eller ekstra udstyr.

Lysstyrke på 910 lumens og en høj spredning på 180 grader - denne LED-pære sikrer en jævn fordeling af lyset. Den høje lysstyrke på 910 lumens gør pæren velegnet til både bolig- og kommercielle anvendelser. Den brede spredning på 180 grader sikrer en bredere belysningsvinkel, hvilket gør den ideel til rum med behov for en generel belysning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. LEDlife G24D-SMART7 opnår en høj farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85, hvilket betyder at farverne ser naturlige og realistiske ud under belysning. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov, hvad enten det er til hjemmet, kontoret eller butikken.

Lang og sikker drift op til 30.000 timer - ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres en lang og driftssikker levetid på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke over tid kan du være sikker på, at denne LED-pære vil lyse i mange år. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

LEDlife G24D-SMART7 tilbyder to forskellige kulører:

Varm hvid (3000K) - denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til brug i stuer, soveværelser og andre afslappende områder.

Neutral hvid (4000K) - denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er ideelt til brug på kontorer, butikker og andre arbejdsområder, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig.

Dimensioner: 34 x 146 x 34 mm. Denne LED-pære har kompakte dimensioner, så den passer nemt ind i de fleste armaturer med G24 fatning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Lysstyrke for den varm hvide variant er 700 lumens.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 910 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 146 mm.
Bredde 34 mm.
Dybde 34 mm.
Materiale PVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Erstat 18W
Spænding 230V / Ballast
Spændingsinterval 85-265V AC, 50/60HZ
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.