Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære
5W, 360°, varm hvid, mat glas

LEDlife LEDlife

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære - 5W, 360°, varm hvid, mat glas ledlife Udvid

G24Q fatning.

Med materet glas.

Ballast og glimttænder skal luses ud, så pæren får direkte 230V.

Læs mere..

  • Varm

DKK 104,65

inkl. moms

DKK 161,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære, 5W, 360°, varm hvid, mat glas

Data om produktet:

5W LED med G24 fatning - der erstatter 10W. Denne LED-pære er designet til at erstatte en almindelig 10W-pære. Med en effekt på kun 5W kan du spare betydeligt på energiforbruget, samtidig med at du opnår samme lysstyrke.

Tilsluttes til 230V forsyning: Denne LED-pære kan nemt tilsluttes en standard 230V-elskab og er klar til brug med det samme. Du behøver ikke at have særlige installationskrav eller tilslutte en specifik transformer.

Lysstyrke på 500 lumens og en høj spredning på 360 grader: Med en lysstyrke på 500 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Du får fuldt udnyttelse af pærens lyskraft, uanset hvor du placerer den.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Denne LED-pære leverer en høj kvalitet af lys med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85. Dette betyder, at den viser alle farver i deres sande nuancer og giver et naturligt og ægte lys. Uanset om du bruger den til at belyse hjemmet eller i en professionel indstilling, vil du blive tilfreds med resultatet.

Sikker og lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan have glæde af denne LED-pære i mange år uden at skulle bekymre dig om udskiftning. Den medfølgende driver og god køling sikrer også en øget levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Findes i: Varm hvid (2700K). Denne LED-pære er tilgængelig i varm hvid kulør, hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og gør det ideelt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor afslapning er i fokus.

Dimensioner: Med dimensioner på 115 x Ø41 mm er denne LED-pære kompakt og nem at installere i eksisterende lysarmaturer. Den passer perfekt til de fleste indendørs belysningsapplikationer.

IP53 - Tåler fugtig luft og vandstænk på fronten: Denne LED-pære er beskyttet mod fugtig luft og milde vandstænk, takket være dens IP53-vurdering. Du kan trygt bruge den både indendørs og udendørs, uden at bekymre dig om skader på grund af fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 115 mm.
Diameter 41 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 10W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.