Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære
13W, 360°, mat glas

LEDlife LEDlife

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære - 13W, 360°, mat glas ledlife Udvid

GX24Q fatning - 4 pin.

Skal forsynes direkte med 230V. 
Ballast og glimttænder skal frakobles, så pæren får direkte 230V.

Med matteret glas - ligner et almindeligt PL-rør.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 97,50

inkl. moms

DKK 130,00 inkl. moms

-25%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: LEDlife GX24Q LED pære, 13W, 360°, mat glas

Denne LED pære fra LEDlife er perfekt til dig, der ønsker at opgradere dine eksisterende lyskilder til en mere energieffektiv og langtidsholdbar løsning. Med en effekt på 13W erstatter denne pære en konventionel 26W pære, hvilket betyder, at du kan opnå betydelige energibesparelser i dit hjem eller på dit arbejdssted.

Pæren er designet med en GX24 fatning, der let tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning. Dette gør det nemt at udskifte dine eksisterende pærer og nyde fordelene ved LED teknologi.

Med en lysstyrke på 1250 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får et klart og behageligt lys, der oplyser hele rummet effektivt og uden skyggeområder.

Denne LED pære har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fremstår naturligt og ægte, og alle farver bliver flot og levende. Uanset om du bruger pæren til arbejde eller til almindelig belysning derhjemme, vil du opleve en høj kvalitet og klarhed i lyset.

Pæren er også kendt for sin lange levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan du forvente en driftstid på op til 50.000 timer, hvilket er betydeligt længere end traditionelle pærer. Pæren har minimalt fald i lysstyrke over tid, og med en professionel og driftssikker driver samt god køling, er du sikret en lang levetid for hele produktet.

Pæren er tilgængelig i neutral hvid kulør (4200K). Dette giver det perfekte arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 120 x Ø48 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har også en IP53 klassifikation, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til brug i badeværelset eller andre rum, hvor der er høj luftfugtighed.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.


Længde uden fatning: 100 mm

Lyset
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G24
Højde 120 mm.
Diameter 48 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Erstat 26W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.