V-Tac opladelig CCT bordlampe
Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

11997-0

New product

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac Udvid

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 174,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Uddybende beskrivelse:

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe er et stilfuldt og praktisk tilbehør til dit hjem. Med dens sorte finish passer den perfekt ind i enhver indretning. Med en effekt på 1W og en lysstyrke på 55 lumens får du et behageligt, men alligevel kraftfuldt lys til dine behov. En af de største fordele ved denne bordlampe er dens høje spredning på 120 grader. Dette sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt over et stort område. Det giver dig mulighed for at belyse hele rummet uden mørke pletter eller blænding. En anden praktisk funktion ved denne bordlampe er dens touch-dæmpning. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine præferencer ved blot at berøre lampens overflade. Dette gør det nemt at skabe den perfekte atmosfære i rummet, uanset om du ønsker en lys og oplyst stemning eller en mere hyggelig og dæmpet belysning. Produktets dimensioner er 220 x Ø120 mm, hvilket gør det til et kompakt og pladsbesparende valg. Uanset om det er på dit skrivebord, natbord eller i stuen, passer denne bordlampe godt ind i ethvert rum. Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-rating. Dette betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges i indendørs miljøer, hvor den ikke udsættes for fugt eller vandstænk. Samlet set er denne opladelige CCT bordlampe fra V-Tac et stilfuldt og praktisk valg til enhver indretning. Med dens kraftfulde lysstyrke, jævne spredning og touch-dæmpning får du en lampe, der passer til dine behov. Dimensionerne sikrer, at den passer ind i ethvert rum, og dens IP20-rating sikrer, at den kan bruges sikkert i indendørs miljøer.
Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 55 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 220 mm.
Diameter 120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spændingsinterval DC:5V, 1A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.