V-Tac opladelig CCT bordlampe
Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

11999-0

New product

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac Udvid

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Flere detaljer

DKK 174,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effekt og lysstyrke

Denne V-Tac opladelige CCT bordlampe er en perfekt løsning til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med en effekt på 1W er denne lampe energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på 55 lumens er denne lampe i stand til at belyse rummet på en behagelig og funktionel måde.

Spredning og lysfordeling

En vigtig funktion ved denne lampe er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig over hele rummet uden at skabe mørke pletter eller blænding.

Touch dæmpbar funktion

Denne bordlampe er udstyret med en touch dæmpbar funktion, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov. Du kan nemt skifte mellem forskellige intensitetsniveauer ved blot at berøre lampens overflade.

Dimensioner og IP-klassifikation

Med dimensioner på 220 x Ø120 mm har denne lampe en kompakt og stilfuld design, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand og bør bruges i tørre omgivelser.

Bemærk: Denne lampe er kun egnet til indendørs brug og skal holdes væk fra vandkilder og fugtige områder.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke55 lumens
Spredning120 grader
Dimensioner
Højde220 mm.
Diameter120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.