V-Tac opladelig CCT bordlampe
Champagne/Guld, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

12000-0

New product

V-Tac opladelig CCT bordlampe - Champagne/Guld, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac Udvid

Champagne/guld genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Flere detaljer

DKK 174,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld V-Tac opladelig bordlampe

Denne opladelige CCT bordlampe fra V-Tac er det perfekte valg til at tilføje en elegant og funktionel belysning til ethvert rum i dit hjem eller på kontoret. Med dens champagne/guld farve og slanke design passer den let ind i enhver indretning.

Data om produktet:

  • Effekt: 1W
  • Lysstyrke: 55 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • Kan dæmpes: Ja
  • Dimensioner: 220 x Ø120 mm
  • IP-vurdering: IP20 (ikke vandtæt)

Med en effekt på 1W er denne bordlampe energibesparende og miljøvenlig. Trods sin lave effekt producerer den stadig en lysstyrke på 55 lumens. Dette sikrer, at du får tilstrækkelig belysning til at udføre dine daglige opgaver uden at belaste dine øjne.

Den medfølgende CCT-teknologi (Correlated Color Temperature) giver dig mulighed for at justere lysets farvetemperatur efter dine præferencer og behov. Du kan vælge mellem køligt hvidt lys til produktivitet eller varmt hvidt lys til afslapning og hygge.

Med en spredningsvinkel på 120 grader giver denne bordlampe en jævn fordeling af lyset og oplyser dermed hele rummet. Den kan også dæmpes, hvilket gør det muligt for dig at skabe den ønskede atmosfære.

Lampens dimensioner på 220 x Ø120 mm gør den kompakt og let at placere på ethvert bord, natbord eller skrivebord uden at optage for meget plads. Den kan også nemt flyttes rundt efter behov.

Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå at placere den i fugtige omgivelser eller bruge den udendørs, hvor den kan blive udsat for vand.

Med sin stilfulde champagne/guld farve og touch-dæmpbare funktion er denne V-Tac bordlampe et ideelt valg til at tilføje en stemningsfuld og funktionel belysning til ethvert rum.

Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke55 lumens
Spredning120 grader
Dimensioner
Højde220 mm.
Diameter120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
SpændingsintervalDC:5V, 1A
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.