V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Sort, IP20, touch dæmpbar

V-Tac V-Tac

12001-0

New product

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar v-tac Udvid

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på siden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Lampen har indbygget memory funktion, så den husker lysstyrke indstillingen for hver af de 3 lyskulører.
Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 262,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Uddybende beskrivelse af V-Tac opladelig 3i1 bordlampe, Sort, IP20, touch dæmpbar

Denne opladelige 3i1 bordlampe fra V-Tac er et alsidigt og praktisk produkt til dit hjem. Med sin stilfulde sorte design passer den perfekt ind i enhver indretning, og dens funktioner gør den til den perfekte lyskilde. Med en effekt på 3W er denne bordlampe ideel til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum. Den har en lysstyrke på imponerende 200 lumens, hvilket sikrer, at rummet er tilstrækkeligt oplyst. Det unikke ved denne bordlampe er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. På den måde undgår du irriterende skygger eller blænding. En anden praktisk funktion ved denne bordlampe er dens touch-dæmpbare evne. Du kan justere lysstyrken ved blot at røre ved lampens overflade. Dette giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter din personlige præference eller de aktiviteter, du foretager dig i rummet. Når det kommer til dimensioner, har denne bordlampe en højde på 240 mm og en diameter på 180 mm. Dette gør den til en kompakt og letlæselig lampe, der er nem at placere på enhver bord- eller skrivebordsflade. Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs og undgå at bruge den i badeværelser eller andre fugtige områder. Samlet set er V-Tac opladelig 3i1 bordlampe et kvalitetsprodukt, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Med dens høje lysstyrke, jævne lysspredning og touch-dæmpbare funktion er den perfekt til at skabe den ønskede atmosfære i ethvert rum. Placer den på dit bord eller skrivebord, og nyd den behagelige belysning, den giver.
Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 240 mm.
Diameter 180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spændingsinterval DC:5V, 1A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.