V-Tac 8W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED spot - Samsung LED chip, 230V, GU10 samsung Udvid

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Data om produktet

V-Tac 8W LED spot, Samsung LED chip, 230V, GU10

Denne 8W LED spot med GU10 fatning er designet til at erstatte traditionelle 80W pærer. Den tilsluttes til en 230V forsyning og giver en lysstyrke på 720 lumens. Med en spredning på 110 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset.

Det høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sørger for et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov. Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti er der sikret lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke.

Produktet er kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket resulterer i en forventet lang levetid.

Kulør på lyset

Produktet findes kun i varm hvid (3000K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Det hjælper med at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner og resistens

Produktet har dimensionerne 55 x Ø50 mm og har en IP20 rating, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand.


Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat




Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke720 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat80W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.