Halo Design
COLORS HYGGE LED G125 E27 2.5W

Halo Design Halo Design

8412-0

New product

COLORS HYGGE G125 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys som tillige er skrevet som bogstaver imed LED lyset, skabt til at give en behagelig belysning.
Lyskilden er med klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2,5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3- step, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Nu kan du med rette skabe "hyggeligt" lys.

Flere detaljer

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Produktet, Halo Design COLORS HYGGE LED G125 E27 2.5W, er en lyskilde med en effekt på 4W, der tilsluttes til en 230V forsyningsspanning. Den har en E27 stor fatning, som gør den nem at montere i de fleste lamper.

Lyskilden har en lysstyrke på 67 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn og bred fordeling af lyset i rummet. Dette bidrager til en behagelig belysning, der ikke skaber skygger eller blænding, og giver en naturlig atmosfære.

Høj lyskvalitet:

Et vigtigt aspekt ved dette produkt er dets høje lyskvalitet. Den har en RA (farvegengivelsesindex) værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farver og detaljer vises korrekt og ægte. Dette er vigtigt for at skabe en indbydende og behagelig atmosfære i rummet. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov, både i private og kommercielle omgivelser.

Lang levetid:

For at sikre en lang og pålidelig driftstid er dette produkt udstyret med LED af høj kvalitet. Den forventede levetid er op til 30.000 timer, hvilket betyder, at den kan bruges i mange år uden at skulle udskiftes. Derudover har produktet en professionel og driftssikker driver samt en god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden for hele produktet.

Dimensioner og vandmodstandighed:

Produktets dimensioner er 17,2 x Ø12,5 mm, hvilket sikrer en kompakt og nem installation i forskellige typer lamper og armaturer. Det er dog vigtigt at bemærke, at produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør det kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2000K
Lysstyrke67 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde17.2 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.