Halo Design
COLORS DIM LED XL G165 E27 5W Amber

Halo Design Halo Design

8421-0

New product

COLORS XL G165 DIM LED lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med klart glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 5W

Fatning: E27 stor fatning

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 200 lumens

Spredning: 360 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Levetid: Lang og sikker drift op til 30.000 timer

Dimensioner: 31 x Ø16.5 mm

IP-klasse: IP20 - ikke modstandsdygtig over for vand

Produktet Halo Design, COLORS DIM LED XL G165 E27 5W Amber er en energieffektiv og stilfuld lyskilde med en effekt på 5W og E27 stor fatning. Den kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste hjem og erhvervsmiljøer.

Halo Design, COLORS DIM LED XL G165 E27 5W Amber har en imponerende lysstyrke på 200 lumens og en høj spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en behagelig belysning i rummet. Med en høj lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85, er denne lyskilde i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer et naturligt lys i rummet.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet er produktet designet til en lang og sikker drift op til 30.000 timer. Den minimale fald i lysstyrke sikrer, at lyset forbliver klart og kraftfuldt gennem hele produktets levetid. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Produktet har dimensioner på 31 x Ø16.5 mm, hvilket gør det velegnet til forskellige lamper og armaturer. Det har desuden en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at bruge produktet indendørs eller i tørre områder.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 31 mm.
Diameter 16.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.