Halo Design
WORK Pendel Ø37, sort

Halo Design Halo Design

8252-0

New product

Halo Design - WORK Pendel Ø37, sort Udvid

Udforsk det industrielle look med Work Metal pendel, en nyfortolket version af de gamle arbejdslamper.
Denne moderne pendel har et blændfrit lys, der sikrer en stor lysflade ned på arbejdsbordet, så du kan fokusere og arbejde uden problemer.
Det unikke design er skabt af Tom Stepp og kommer i flere farver, så du kan finde den, der passer bedst til dit hjem og dine behov.
Tag det klassiske look til det næste niveau med Work Metal pendel.

Læs mere..

DKK 1.999,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Max 60W med E27 stor fatning (Lyskilde ikke inkluderet).
Tilsluttes til 230V forsyning
Dimensioner: 21 x Ø37 mm.
IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.
Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 21 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.