Halo Design
Hudson gulv 2 arm 5W Antique

Halo Design Halo Design

8227-0

New product

Hudson dobbelt Gulvlampe fra Halo Design er en flot enkelt gulvlampe udført i antique messing.
Designet af Michael Waltersdorff.
Med den smarte fleksarme har man mulighed for at justere retningen hvorhen man vil have lyset.
Der medfølger LED pærer, og desuden er der indbygget dæmper, sådan at man kan få sat den helt rigtige stemningsbelysning i hjemme.
Meget enkelt at betjene, og med max effekt på 5 watt LED giver den et super godt lys.
Spredningen af lyset 38graders spredning.
Den er 120 cm høj så kan passe ind de fleste steder i hjemmet.
Fås både som enkelt og dobbelt.

Flere detaljer

DKK 1.699,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Halo Design Hudson gulv 2 arm 5W Antique er et stilfuldt og moderne belysningsprodukt, der passer perfekt til ethvert hjem. Dette produkt har en effekt på 5W, hvilket sikrer et behageligt og energibesparende lys.

Lysstyrken på 550 lumens og det fokuserede lys på 38 grader sikrer en kontrolleret og præcis belysning i dit rum. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 er dette produkt i stand til at fremvise alle farver på en flot og autentisk måde. Uanset om det er til læsning, arbejde eller hygge, vil dette produkt opfylde langt de fleste behov.

Denne lampe er udstyret med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift på op til 30.000 timer. Selv efter mange timers brug vil lampen have minimalt fald i lysstyrken. Desuden er den udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger produktets levetid yderligere.

Med dimensioner på 135 x Ø23 mm er dette produkt kompakt og kan nemt placeres hvor som helst i dit rum. Den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør den velegnet til brug i tørre omgivelser såsom stuer, soveværelser eller kontorer.

Halo Design Hudson gulv 2 arm 5W Antique er et pålideligt og stilfuldt belysningsprodukt, der vil tilføje elegance og funktionalitet til ethvert rum i dit hjem. Uanset om det er til læsning, accentbelysning eller blot for at skabe en behagelig atmosfære, vil dette produkt opfylde dine behov.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke550 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde135 mm.
Diameter23 mm.
MaterialeMetal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug5W
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.