Hvad er en elektronisk ballast?

Elektroniske ballaster ( undertiden også kaldet styringsudstyr ) er komponenter , der kan placeres i kredsløb til at regulere strømmen af strøm. De varierer meget i kompleksitet . Elektroniske forkoblinger er almindeligt anvendt med fluorescerende lys

Funktion
Elektronisk forkobling giver den korrekte spænding , at strøm-og bølgeforhold form til lamper start og funktion .

Effektivitet
Elektronisk forkobling øge effektiviteten ved at gøre lamper operere ved højere frekvenser på 20 til 60 kHz . Dette reducerer mængden af strøm, er nødvendig for at producere den samme mængde lys .

Ballast Factor
Reaktorer sammenlignes ved hjælp af ballast faktor . Dette er forholdet mellem lys output fra en lampe når det er tilsluttet den elektroniske ballast i forhold til output, når forbundet til en standard ballast . Højere ballast faktorer indikerer højere watt og mere lys . Lavere ballast faktorer bruger mindre energi og øge levetiden for en lampe , men er svagere .

Magnetisk Forkoblinger
Elektronisk forkobling erstatte kernen og spole transformer af magnetiske ballaster med elektroniske komponenter .

Fordele
Elektronisk forkobling reducerer energiforbruget og forhindre fluorescerende lys fra nynner og flimrende . De har en bredere vifte af ballast faktorer ( 0,73-1,50 ) end magnetiske ballaster , og så kan levere en bred vifte af lys output .