4 Ports USB oplader 30W
Hvid

goobay goobay

12097-0

New product

4 Ports USB oplader 30W - Hvid Udvid

Oplad Verden, Oplad Smart!

Denne avancerede multiport USB-oplader, den ultimative løsning til at lade dine enheder op, uanset hvor du er!

Med ikke mindre end 4 kraftfulde USB-A porte, giver denne oplader dig mulighed for at oplade op til 4 enheder samtidig. Slut med besværet med at vælge mellem dine gadgets - nu kan du lade dem alle på én gang!

Intelligent Ladning, Uden Besvær

USB-adapteren er udstyret med den seneste ID-chip-teknologi, der gør det muligt at genkende og tilpasse ladestrømmen til dine enheder. Slut med bekymringen om overopladning eller overstrøm - denne oplader tager sig af alt for dig.

Universal Kompatibilitet

Uanset om du er fan af Apple, Samsung, Xiaomi, LG, Huawei eller bruger tablets, powerbanks eller eksterne batterier, denne USB-oplader er klar til at imødekomme dine opladningsbehov. Det er den ultimative opladningsstation til alle dine elektroniske følgesvende.

Beskyt Dine Enheder

Sikkerhed går først, og vores oplader har det dækket. Den integrerede beskyttelseselektronik sikrer, at dine enheder er beskyttet mod overstrøm, overopladning og overophedning. Lade dine enheder op uden bekymringer.

Den Perfekte Rejsepartner

Dens kompakte og letvægtsdesign gør den til den ideelle rejseledsager. Den passer let i enhver taske, så du kan have den med dig overalt, og takket være det brede indgangsspændingsområde (100-240 V) er den også perfekt til brug i udlandet. Aldrig mere bekymringer om strømproblemer under dine rejser.

Oplad verden, oplad dine enheder smart - med vores multiport USB-oplader! Gør dig klar til en bekvem og problemfri opladningsoplevelse, uanset hvor du er. Bestil din i dag og sæt strøm til dine enheder på den mest effektive måde nogensinde!

Flere detaljer

DKK 116,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket