48 cm akvarie armatur
5W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67

LEDlife LEDlife

3466-0

New product

48 cm akvarie armatur - 5W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP67 Udvid

48 cm LED akvarie lys på 5W.

Vandtæt og med sugekopper, så den kan sidde på indersiden af akvariet.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten

1 lysindstilling.
- Hvid og blå LED til dagslys


Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk og mindsker dannelsen af alger.
Passer ind i de fleste akvarier. 

Farvefordeling: 12 hvide LED + 12 blå LED.

Læs mere..

DKK 128,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


48 cm Akvarie Armatur, 5W LED, hvid/blå, med sugekopper, IP68

Dette akvarie armatur er specielt designet til at oplyse og forbedre synet i dit akvarium. Med en længde på 48 cm har det den perfekte størrelse til at passe til de fleste akvarier. Det er udstyret med en hvid/blå lysfarve, hvilket giver en behagelig og naturlig belysning til dine vandlevende planter og fisk.

Med en effekt på 5W er denne armatur energibesparende og hjælper dig med at reducere dine energiomkostninger. Det er let at tilslutte til en 230V-stikkontakt, så du kan nyde lys i dit akvarium med det samme.

Dens lysstyrke på 300 lumens og en høj spredning på 180 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i hele dit akvarium. Dette er vigtigt for at skabe en harmonisk og afbalanceret belysning, der simulerer naturlige forhold for dine fisk og planter.

Med brugen af LED af den højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker drift op til 50.000 timer. LED-teknologien sikrer også minimalt fald i lysstyrken over tid, så du får et vedvarende klart og kraftfuldt lys i dit akvarium. Den professionelle og driftssikre driver samt den gode køling bidrager til at forlænge levetiden for hele produktet.

Dette akvarie armatur er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan nedsænkes i op til 1 meters dybde. Dette gør det ideelt til brug under vandet i dit akvarium, uden at du behøver at bekymre dig om vandindtrængning eller skader på armaturet.

Armaturet leveres med sugekopper, så du nemt kan fastgøre det til siden af dit akvarium. Dette gør det nemt at installere og justere lysretningen efter behov. Med en integreret lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om at købe eller udskifte pærer separat.

Samlet set er dette 48 cm akvarie armatur med 5W LED-lys perfekt til at oplyse og forbedre dit akvariums æstetik og trivsel for dine fisk og planter. Med dens energibesparende egenskaber, lang levetid og vandtætte design er det et pålideligt og holdbart valg til dit akvariebelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Hvid/blå
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 180 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.