Restsalg: V-Tac 20W LED indbygningsspot
Hul: Ø16,7 cm, Mål: Ø18 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 20W LED indbygningsspot - Hul: Ø16,7 cm, Mål: Ø18 cm, 230V Udvid

Elegant og stilren indbygningsspot på 20W LED.

Spænding: 230V.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.


Ydre mål: Ø180 mm.

Indbygningshøjde: 83 mm.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 159,60

inkl. moms

DKK 266,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


20W LED indbygningsspot

Dette V-Tac indbygningsspot er ideelt til restsalg, da det tilbyder en kraftig belysning med en energieffektiv LED-teknologi. Med en effekt på kun 20W kan denne spot erstatte en traditionel 180W pære, hvilket betyder betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Du kan nemt tilslutte denne LED spot til din eksisterende 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Med en lysstyrke på 2400 lumen og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne spot en jævn og effektiv belysning med en bred dækning. Dette gør den velegnet til både privat og kommerciel brug.

En af fordelene ved dette indbygningsspot er den høje lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys og en ægte farvegengivelse. Med en RA-værdi på 80-85 vil alle farver fremstå levende og nøjagtige under denne belysning, hvilket er tilfredsstillende for de fleste behov.

Lyset er tilgængeligt i en neutral hvid kulør på 4000K. Denne kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da den ikke indeholder blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste emner ser helt naturlige ud og giver et klart og behageligt lys at arbejde under.

Dette indbygningsspot har dimensioner på 83 x Ø180 mm og passer til et hul med en størrelse på 167 mm. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt kun har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og kun skal bruges indendørs.

En anden praktisk funktion ved dette produkt er, at det har en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe og udskifte pærer individuelt. Dette gør det endnu mere bekvemt og omkostningseffektivt.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.3 stk.4 stk.
25 m22 stk.4 stk.6 stk.10 stk.
100 m27 stk.13 stk.19 stk.31 stk.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 83 mm.
Diameter 180 mm.
Hulstørrelse 167 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Erstat 180W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 100-240V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.