Restsalg: V-Tac 4W LED sort væglampe
Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 4W LED sort væglampe - Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde Udvid

Smart sort væglampe, som giver et meget flot lys i 4 vinkler fra lampen.Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 295,10

inkl. moms

DKK 454,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Detaljeret beskrivelse af V-Tac 4W LED sort væglampe

Denne V-Tac væglampe er et stilfuldt og moderne valg til udendørs belysning. Med sit firkantede design og sorte finish passer den perfekt til enhver udendørs indretning. Den er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan modstå vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til montering udenfor.

Med et effektforbrug på kun 4W kan denne LED-væglampe erstatte en traditionel 40W-pære. Dette gør den ikke kun mere energieffektiv, men også mere miljøvenlig. Den tilsluttes let til en almindelig 230V-forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig.

En af de vigtigste egenskaber ved denne væglampe er dens høje lysstyrke på 440 lumens. Kombineret med en spredning på 360 grader sikrer dette en jævn fordeling af lyset. Uanset hvor du monterer lampen, vil den skinne klart og give et behageligt lys. Dette skyldes også dens høje lyskvalitet, som er målt til en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at alle farver vises korrekt og ægte under belysningen.

V-Tac 4W LED-væglampen fås i varm hvid kulør (3000K). Den varme kulør skaber en afslappende og behagelig atmosfære og bidrager til at skabe en hyggelig stemning. Uanset om det er på terrassen, i haven eller ved indgangen til dit hjem, vil denne væglampe tilføje et touch af elegance og skabe en veloplyst og indbydende atmosfære.

Med dimensioner på 150 x 150 x 50 mm har denne væglampe et kompakt og stilfuldt design. Den kan nemt monteres på væggen og vil passe godt ind i de fleste omgivelser. Den leveres også med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at bruge uden yderligere installation eller indkøb af separate lyskilder.

Samlet set er V-Tac 4W LED sort væglampe et pålideligt og stilfuldt valg til udendørs belysning. Med dens energieffektivitet, høje lyskvalitet og varme kulør vil denne lampe give dig en behagelig og veloplyst udendørs oplevelse.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 440 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 150 mm.
Bredde 150 mm.
Dybde 50 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.