Restsalg: V-Tac 6W LED grå væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 6W LED grå væglampe - IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde Udvid

Smart grå væglampe, som giver et flot lys over og under selve lampen. 
Lysspredningen i top og bund er henholdsvis 15 og 120 grader.


Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 243,10

inkl. moms

DKK 442,00 inkl. moms

-45%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 6W LED grå væglampen er ideel til udendørs brug takket være dens IP65-klassificering, der gør den vandtæt og i stand til at modstå vandstænk og regn. Med sine dimensioner på 90 x 200 x 90 mm er den kompakt og passer godt til de fleste udendørs områder.

Denne lampe er designet med et fokuseret lys, der spredes i en vinkel på 10-120 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lys og minimerer spild. Med en lysstyrke på 660 lumens har den en imponerende lysudgang og har evnen til at erstatte en traditionel 50W lyskilde, samtidig med at den bruger kun 6W af energi.

En af de vigtigste kvaliteter ved denne LED lampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at selv de mest små nuancer og detaljer bliver tydelige og levende under lyset fra denne lampe. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og garanterer en optimal belysning i enhver udendørs område.

V-Tac 6W LED grå væglampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat pære. Ved at tilslutte den til en 230V strømforsyning kan den let installeres og bruges uden besvær.

Denne model fås i varm hvid (3000K), hvilket giver et behageligt og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og gør det muligt at nyde udendørs området i komfort.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 200 mm.
Bredde 90 mm.
Dybde 90 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.