Restsalg: LEDlife 20W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP69K vandtæt, 10-30V

LEDlife LEDlife

4377-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife 20W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP69K vandtæt, 10-30V ledlife Udvid

Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 20W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en fokuseret spredning på blot 8 grader, hvilket sikrer at lyset når længere fremad, end ved større spredning.
Dette giver et godt lys lige frem foran køretøjet.
Du opnår hele 215 lux på 10 meters afstand.

Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.

Læs mere..

DKK 250,25

inkl. moms

DKK 385,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne LEDlife 20W LED arbejdslampe er perfekt til brug på biler, lastbiler, traktorer og trailere. Lampen er designet til at give et fokuseret lys med en vinkel på 8°, hvilket sikrer en optimal lysspredning og sigtbarhed i mørke og svære vejrforhold.

Effekt: Med en effekt på 20W producerer denne LED arbejdslampe en kraftig belysning, der gør det muligt at arbejde effektivt og sikkert i forskellige situationer.

Tilslutning: Arbejdslampen kan tilsluttes en 10-30V strømforsyning, hvilket gør den fleksibel og kompatibel med forskellige køretøjer.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 1400 lumens er denne LED arbejdslampe i stand til at lyse op på lang afstand og give dig en klar og tydelig sigtbarhed.

Dimensioner: Lampen har kompakte dimensioner på 81 x 85 x 76 mm, hvilket gør den nem at montere og installere på forskellige køretøjer.

Vandtæt: Denne arbejdslampe har en IP69K klassificering, hvilket betyder, at den er fuldt vandtæt og kan nedsænkes i op til 1 meters dybde. Dette gør lampen optimal til brug i udendørs miljøer og under ekstreme vejrforhold.

Lyskilde: Lampen har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe eller udskifte pærer. Du kan nemt og bekvemt bruge lampen, så snart den er installeret.

Denne LEDlife 20W LED arbejdslampe er en pålidelig og holdbar løsning til dine arbejdsbelysningsbehov. Den er velegnet til forskellige køretøjer og kan bruges i forskellige miljøer. Med dens fokus på kvalitet, lysstyrke og vandtæthed er du sikret optimal belysning og sikkerhed, uanset hvor du arbejder.

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Dimensioner
Højde 85 mm.
Bredde 81 mm.
Dybde 76 mm.
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 10-30V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.